Adrenaline The Show

Sep 22, 2016

Adrenaline the show

De wens van The Ruggeds om ooit het theater in te gaan komt uit! Na zelfstandig een korte voorstelling te maken die o.a. in de VS en UK gespeeld heeft is het Gebouw 52 gelukt om bij het Fonds voor Cultuurparticipatie en bij het BKKC ondersteuning te krijgen voor de ontwikkeling van een avondvullend programma.

Samenwerking is aangegaan met het Parktheater en Senf Theaterproducties wat heeft geresulteerd in een tour in 2017 langs 21 theaters! We houden jullie natuurlijk op de hoogte, maar op www.theruggeds.com vind je alle updates.

Persbericht:
The Ruggeds verleggen hun grenzen tijdens Adrenaline. Een onderwerp dat deze Breakdancende wereldtoppers nauw aan het hart ligt. Ze ruilen de battlevloer voor het theater, op zoek naar de aantrekkingskracht van risico en gevaar. Waarom verlangen we naar onzekerheid en spanning in een wereld waar we eigenlijk alles op orde lijken te hebben? Adrenaline is een lust voor het oog vol onvoorstelbare acrobatiek, ritme en energie, waar je hart nog dagen sneller van blijft kloppen.

Na een internationale tour strijken ze eindelijk neer in hun eigen Nederland. Onder regie van Jonzi D (Sadler’s Wells) is de korte voorstelling, die reeds getoond werd in o.a. London, San Francisco en New York, uitgebreid tot een volledige show. Zet je schrap en ervaar de Adrenaline rush van The Ruggeds!
-The Ruggeds-
www.theruggeds.com

Adrenaline

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>