EMOVES in de Wijken + Geldrop!

Apr 15, 2016

EMOVES in de wijken + Geldrop!

Wederom zijn we samen met het woonbedrijf en het Prins Bernard Cultuurfonds de uitdaging aangegaan om zoveel mogelijk kinderen in Eindhoven kennis te laten maken met Urban Culture & Sports. 5 maanden lang gaan we op pad met workshops, presentaties, demonstraties en projecten door de wijken van Eindhoven.

Plus we zijn op bezoek geweest in Geldrop! Kijk mee door hieronder het filmpje aan te klikken.

Onderdelen dit jaar zijn: Rap, Dj, Freerunning, Calisthenics, Breakdance, Stand up Dance, Skateboarding, BMX, Graffiti en Tricking. Na de zomer volgt natuurlijk weer een mooi videoverslag van dit project.

Bekijk Project

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>